Chatbot blog

chatbot op je website

Chatbot op je website

Je kent ze wel, de voordelen waarmee elke chatbot bouwer je om de oren slaat: een chatbot op je website bespaart je kosten, levert meer tevreden klanten en met een chatbot op je website verkoop je meer. Sterke argumenten. Wij gebruiken ze ook. Maar zoals altijd geldt ook hier: “the proof is in the pudding”.

Lees verder »
Een chatbot voor vragen over het coronavirus

vragen over het coronavirus, een usecase voor een chatbot?

Begin maart nam het aantal vragen over het coronavirus snel toe en daarmee ook de hoeveelheid onzin die werd gedeeld. Het leek op dat dan ook moment een zinnige stap om een chatbot te trainen om gebruikers te helpen aan betrouwbare informatie. De technologie is er dus binnen een dag was de eerste versie gereed.

Lees verder »
chatbot training

Waarop het domme botje antwoordt …

De Nederlandse consument heeft geen vertrouwen in chatbots. Slecht getrainde, domme bots frustreren consumenten. Het goed trainen van een chatbot is dan ook cruciaal. En je moet blijven trainen. Maar wat is dat trainen dan en is dat moeilijk en arbeidsintensief?

Lees verder »

Doe jezelf niet langer tekort en neem ook een chatbot.

Wil je direct weten hoe een chatbot ook jouw bedrijf verder kan helpen? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.