Chatbot laten maken: verhoog je omzet en bespaar tijd

Chatbot laten maken

Waarom een chatbot laten maken?

Wil je een chatbot laten maken die 24/7 beschikbaar is voor jouw klanten?

Vanaf € 99,- per maand bouwen we een chatbot op maat, gebaseerd op jouw wensen en uitdagingen.

We werken namelijk samen om een effectieve chatbot te creëren en activeren met minimale inspanning van jouw kant.

Een chatbot laten maken vraagt om samenwerking

Ons stappenplan voor het maken van jouw chatbot

Aanmelden

Meld je aan op onze website. We hebben alleen wat basisgegevens nodig om contact met je op te nemen.

Kennismaken

Samen bespreken we de doelen voor je chatbot en bepalen we de beste aanpak.

Trainen

We trainen jouw chatbot met slimme algoritmen voor optimale prestaties.

Activeren

De chatbot wordt geactiveerd waar jouw klanten zich bevinden. Gefeliciteerd met je eerste digitale medewerker!

snel inzetbare chatbots

Direct inzetbare chatbots

We hebben verschillende chatbots die snel kunnen worden ingezet voor specifieke taken:

 

Kies een van deze chatbots en we starten direct met de training. Daarnaast bouwen we regelmatig maatwerk chatbots voor specifieke, tijdrovende processen.

Eenvoudige en tijdbesparende chatbot-training met AI

Met onze geavanceerde AI-technologie trainen we chatbots snel en efficiënt, zonder dat het veel tijd kost. We hebben slechts enkele bronnen nodig, zoals:

Een link naar je website

Ons geavanceerde algoritme verwerkt gemakkelijk pagina’s met veelgestelde vragen of ondersteunende artikelen. Het systeem haalt en verwerkt automatisch alle vragen en antwoorden van de website, zonder handmatige inspanningen.

PDF, MS-Word of ander tekstdocumenten

Onze slimme oplossing verwerkt moeiteloos handleidingen, brochures en whitepapers. Het systeem haalt automatisch alle relevante informatie uit de documenten, waardoor handmatig overtypen overbodig is.

Spreadsheets

Met onze geautomatiseerde aanpak verwerken we eenvoudig lange lijsten met vragen en antwoorden, inclusief varianten. Het systeem organiseert en groepeert vragenvarianten nauwkeurig, zodat elk type vraag op een consistente manier wordt beantwoord.

 

 

Wat is chatbot training
chatbot maken is volledig automatisch

Volledig geautomatiseerd trainingsproces

De verwerking van deze informatie is volledig geautomatiseerd. We blijven je chatbot vervolgens trainen op basis van gevoerde gesprekken voor optimale prestaties, zonder extra kosten.

Inzichtelijke rapportage

Bij al onze chatbots ontvang je regelmatige rapportages over prestaties, gebruik en succesvolle interacties. We houden op die manier alles 100% transparant om samen succesvol te zijn.

chatbot op maat laten maken

Maatwerk chatbots voor specifieke behoeften

We leveren ook maatwerk chatbots voor het automatiseren van specifieke taken. We bespreken daarom samen welke processen het meest geschikt zijn voor automatisering en stellen een plan op.

Interesse in een chatbot laten maken?

Laat ons je chatbot ontwikkelen terwijl jij je focust op je onderneming. Onze chatbots zorgen vervolgens voor tevreden klanten, meer omzet en tijdbesparing, tegen lage kosten. Laat je overtuigen tijdens een vrijblijvend gesprek.

Vragen
1

Aantal vragen dat gemiddeld per maand wordt gesteld aan een bot.

Beantwoord
1 %

Deel van de gebruikers dat aangeeft goed te zijn geholpen.

Tevreden
1

Is de gemiddelde waardering door gebruikers. (maximum is 5)

Beschikbaar
1 %

Percentage van de tijd dat onze chatbots beschikbaar zijn voor jouw klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het gemiddeld om een chatbot volledig te trainen en operationeel te maken?

In veel gevallen kunnen bedrijven al binnen één tot enkele werkdagen een werkende en getrainde proefversie van een chatbot activeren, wat ondernemers in staat stelt snel de werking en waarde ervan te ervaren. Dit tijdsbestek kan echter variëren afhankelijk van de complexiteit van de vereiste trainingdata en eventuele integraties met externe systemen, wat in sommige situaties tot langere ontwikkelingstijden kan leiden. Voor meer gedetailleerde informatie kun je het beste even contact met ons opnemen.

Wat zijn de kosten verbonden aan het opzetten en onderhouden van een ChatGPT-chatbot?

De kosten voor het gebruik van een chatbot beginnen bij €99,- per maand. Dit is een all-in prijs die ook de integratie van ChatGPT omvat, zonder initiële kosten. Je krijgt daarnaast een vrijblijvende proefperiode aangeboden. Dit model biedt volledige ontzorging: wij nemen het opzetten, trainen, en bijsturen van de chatbot geheel voor onze rekening, waardoor jij je volledig op je onderneming kan blijven richten. Voor meer informatie, bekijk de details op onze website: Wat kost een chatbot.

Kunnen de chatbots worden geïntegreerd met bestaande systemen en platforms die binnen mijn bedrijf worden gebruikt, zoals CRM- of ERP-systemen?

Chatbots worden geïntegreerd met bestaande CRM- of klantenservicesystemen door middel van API’s. Deze API’s stellen de chatbots in staat om naadloos samen te werken met de systemen, waardoor ze toegang hebben tot klantgegevens en deze kunnen bijwerken tijdens gesprekken. Dit zorgt voor een vloeiende ervaring voor zowel de gebruiker als de serviceprovider.

Hoe zorgt Botz4U voor privacy en gegevensbeveiliging bij het gebruik van ChatGPT-chatbots?

Bij Botz4U nemen we de privacy en veiligheid van gegevens uiterst serieus. We bewaren data niet langer dan noodzakelijk op het veilige Azure-platform, dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en geavanceerde beveiligingsmaatregelen zoals encryptietechnologieën en strikte toegangscontroles. Dit alles vindt plaats binnen de Europese ruimte om te voldoen aan de hoogste standaarden van gegevensbescherming. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring