Over Botz4U

botz4u rotterdam

Ons doel

Het Rotterdamse Botz4U heeft als doel het helpen van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf met de inzet van slimme chatbots. Zodat ook deze ondernemers meer omzet kunnen maken online en tegelijkertijd 24 uur per dag klaar kunnen staan voor hun klanten

Waarom chatbots

Omdat de wereld van werk verandert. Onder andere door globalisering, vergrijzing, technologische- en economische ontwikkelingen denkt de maatschappij anders over werk. Dit vertaalt zich vandaag al in een groeiend tekort aan geschikt personeel. Met name kleinere ondernemingen worden daardoor beperkt in hun ambitie. Dit terwijl digitaal personeel een toenemend aantal werkzaamheden al kan overnemen. En vaak beter.

Wij kunnen dit

Botz4U kent de uitdagingen van MKB ondernemingen en begrijpt dat ze kant en klare oplossingen moet bieden die betaalbaar zijn en geen kennis of tijd vragen van haar klanten. Dat is dan ook wat er doen. 

Wij snappen dat ondernemers willen profiteren van de laatste chatbot ontwikkelingen maar geen tijd hebben om zich hierin te verdiepen. Bij Botz4u heb je geen technische bagage nodig. Wij nemen al het werk uit handen en vallen ondernemers niet lastig met lastige vragen. Onze chatbots heb je snel en zonder gedoe.

Ondernemer en medewerkers krijgen dus weer tijd om te doen waar ze goed in zijn en waar ze het verschil kunnen maken. 

 

Meer weten?

 

Lees alle over chatbots.

 

De prijzen van onze chatbots

 

Lees hoe je een chatbot gratis kan uitproberen

 

Probeer onze eigen chatbot eens uit via verschillende chat interfaces.

Wedden dat jij ook kan winnen met een chatbot?

8 manieren om te winnen met een chatbot

Doe jezelf niet langer tekort en neem ook een chatbot.

Wil je direct weten hoe een chatbot ook jouw bedrijf verder kan helpen? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.