mei 23, 2019

Over ons

Botz4U helpt ondernemers in het midden- en kleinbedrijf met de inzet van slimme chatbots zodat zij meer omzet kunnen maken online en tegelijkertijd 24 uur per dag klaar kunnen staan voor hun klanten.

Waarom?

Omdat de wereld van werk verandert. Onder andere door globalisering, vergrijzing, technologische- en economische ontwikkelingen denkt de maatschappij anders over werk. Dit vertaalt zich vandaag al in een groeiend tekort aan geschikt personeel. Met name kleinere ondernemingen worden daardoor beperkt in hun ambitie. Dit terwijl digitaal personeel een toenemend aantal werkzaamheden al kan overnemen. En vaak beter want chatbots:

  • zijn eenvoudig in gebruik,
  • zijn altijd beschikbaar,
  • reageren snel,
  • zijn persoonlijk,
  • hebben geduld en
  • zijn leergierig.

Botz4U kent de uitdagingen van MKB ondernemingen en begrijpt dat ze kant en klare oplossingen moet bieden die betaalbaar zijn en geen kennis of tijd vragen van haar klanten. Daar handelt zij dan ook naar.

Wij snappen dat ze willen profiteren van de laatste chatbot ontwikkelingen maar geen tijd hebben om zich hierin te verdiepen. Bij Botz4u heb je geen technische bagage nodig. Wij nemen al het werk uit handen en vallen ondernemers niet lastig met lastige vragen. Onze chatbots heb je snel en zonder gedoe.

Ondernemer en medewerkers krijgen dus weer tijd om te doen waar ze goed in zijn en waar ze het verschil kunnen maken.

Liever samen de opties doornemen?

Laat dan je contactgegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.