Een gratis chatbot binnen 4 eenvoudige stappen. Wij begrijpen dat een chatbot misschien niet het eerste is waar je aan denkt als oplossing voor de uitdagingen binnen jouw onderneming. Daarom bieden we je de kans om onze chatbot uit te proberen, zonder enige verplichting.

Waarom een gratis chatbot proberen?

Wij nemen al het werk uit handen, zodat jij je kunt concentreren op jouw bedrijf. Een chatbot proberen kost je namelijk nauwelijks tijd, geen geld en je hebt geen technische kennis nodig. Waar wacht je nog op? Als we goed samenwerken, kun je de volgende werkdag al een werkende antwoordbot op je website hebben.

Een gratis chatbot heb je over:  1 dag

 • Meld je aan voor een gratis chatbot

  Meld je aan op de pagina van de gewenste chatbot of via onze chatbot Naomi. We vragen vervolgens enkel om een telefoonnummer of e-mailadres om contact met je op te nemen. Geen creditcard of andere informatie. We gaan je namelijk niet lastigvallen, het is echt gratis en na de proefperiode beslis je zelf of je verder wilt met de chatbot.
  meld je aan voor een gratis chatbot

 • Deel kennis met je chatbot

  Samen bespreken we al jouw wensen en mogelijkheden. Vervolgens stuur je ons alle relevante informatie die de chatbot moet weten. Dit kan via een document, een spreadsheet of een link naar een FAQ-pagina op je website. Denk ook alvast na over een naam voor je grchatbot.

  deel kennis met de chatbot

 • De chatbot traint zichzelf

  Wij gaan aan de slag met de aangeleverde informatie, die door je gratis chatbot wordt verwerkt en veilig wordt opgeslagen. Kunstmatige intelligentie zorgt er immers voor dat de chatbot alle vragen zo goed mogelijk beantwoordt. De chatbot houdt bij welke vragen hij niet kon beantwoorden, zodat we de chatbot later kunnen bijscholen.

  de chatbot traint zichzelf

 • Gefeliciteerd met je eerste gratis chatbot!

  Nu is het tijd om je chatbot te activeren. We installeren samen de chatbot op je website of Facebook-pagina, in de huisstijl van je eigen bedrijf. Natuurlijk kan het ook op andere plekken. Bekijk de verschillende voorbeelden van chatbots. Gefeliciteerd met je eerste chatbot!

  Gefeliciteerd met je eerste chatbot!

Probeer vandaag nog een chatbot en ervaar de voordelen!

Wacht niet langer en ontdek hoe een gratis chatbot jouw onderneming kan helpen om meer omzet te genereren, tijd te besparen en de klanttevredenheid te verhogen. Meld je aan en start vandaag nog!