Een gratis chatbot in 4 stappen. Wij snappen dat een chatbot niet het eerste is dat in je opkomt als oplossing voor je uitdagingen als ondernemer. Daarnaast begrijpen wij heel goed dat je liever geen geld investeert in iets dat je nog niet heel goed kent.

We bieden je daarom de mogelijkheid om een chatbot eerst gratis uit te proberen. Zonder verplichtingen. Daarbij nemen we je ook nog eens al het werk uit handen. Wij doen de chatbot, jij richt je op je onderneming. Het kost je dus nauwelijks tijd , geen geld en je hebt er geen technische kennis voor nodig. Wat houdt je nog tegen?

Als we goed samenwerken kan je de volgende werkdag al een werkende antwoordbot op je website hebben. Gratis een chatbot proberen, hoe gaat dit in zijn werk?

Een werkende chatbot heb je over:  1 day.

 • Meld je aan voor een gratis chatbot

  Begin met je aan te melden op de pagina van je chatbot naar keuze of via onze chatbot Naomi. We vragen dan een telefoonnummer of e-mailadres om je te contacten. Geen creditcard of telefoonnummer dus. We gaan je namelijk niet stalken. Het is echt kosteloos en na de proefperiode bepaal je zelf of je verder wilt met de chatbot.
  meld je aan voor een gratis chatbot

 • Deel kennis met je chatbot

  Vervolgens nemen we samen op ons gemak alle wensen en mogelijkheden door. Daarna stuur je ons alle relevante informatie die de chatbot moet weten. Dit kan op verschillende manieren: via een document, een spreadsheet of een link naar een pagina met veel gestelde vragen op je website. Denk trouwens ook alvast even na over een naam voor de gratis chatbot.

  deel kennis met de chatbot

 • De chatbot traint zichzelf

  Onze beurt om aan het werk te gaan. Alle kennis die je in de vorige stap hebt aangeleverd wordt verwerkt door je chatbot en veilig opgeslagen. Kunstmatige intelligentie zorgt er vervolgens voor dat alle vragen aan de chatbot zo goed mogelijk worden beantwoord. De chatbot houdt netjes bij welke vragen hij niet heeft kunnen beantwoorden. Deze informatie gebruiken we om de chatbot later bij te scholen.

  de chatbot traint zichzelf

 • Gefeliciteerd met je eerste chatbot!

  Nu is het tijd om je chatbot te activeren. We installeren samen de chatbot op je website of Facebook pagina. In de huistijl van je eigen bedrijf. Op een andere plek kan natuurlijk ook. Kijk maar eens naar de verschillende voorbeelden van chatbots. Gefeliciteerd met je eerste chatbot!

  Gefeliciteerd met je eerste chatbot!