Een gratis chatbot in 4 stappen. We bieden je nu de mogelijkheid om gratis een chatbot uit te proberen. Het kost je nauwelijks tijd en je hebt er geen technische kennis voor nodig. Wij doen namelijk al het werk en jij geniet van alle voordelen zoals een hogere klanttevredenheid en meer omzet uit je website. Als we snel samenwerken kan je de volgende werkdag al een werkende antwoordbot op je website hebben. Gratis een chatbot proberen, hoe gaat dit in zijn werk?

Een werkende chatbot heb je over:  1 dag.

 • Meld je aan voor een gratis chatbot

  Begin met je aan te melden op de pagina van je chatbot naar keuze of via onze chatbot Naomi. We vragen dan een telefoonnummer of e-mailadres om je te contacten. Geen creditcard of telefoonnummer dus. We gaan je namelijk niet stalken. Het is dus echt kosteloos en na de proefperiode bepaal je zelf of je verder wilt met de bot.
  Meld je aan voor een gratis chatbot

 • Deel kennis met je chatbot

  Vervolgens nemen we samen op ons gemak alle wensen en mogelijkheden door. Daarna stuur je ons alle relevante informatie die de chatbot moet weten. Dit kan op verschillende manieren: via een document, een spreadsheet of een link naar een pagina met veel gestelde vragen op je website. Denk trouwens ook even na over een naam voor de gratis chatbot, een mooi icoon en het karakter van je chatbot: voor het geval hij ook moet kunnen kletsen met je klanten.

  gratis chatbot mkaen we samen

 • De chatbot traint zichzelf

  Onze beurt om aan het werk te gaan. Alle kennis die je in de vorige stap hebt aangeleverd wordt verwerkt door je chatbot en veilig opgeslagen. Kunstmatige intelligentie zorgt er vervolgens voor dat de vragen van je website bezoekers zo goed mogelijk worden beantwoord. De chatbot houdt netjes bij welke vragen hij niet heeft kunnen beantwoorden. Deze informatie gebruiken we om de bot later bij te scholen.

  chatbot

 • Gefeliciteerd met je eerste chatbot!

  Nu is het tijd om je chatbot te activeren. Wij leveren daarom instructies aan waarmee je de chatbot op je website of Facebook pagina kan plaatsen. Een ander kanaal kan natuurlijk ook. Kijk maar eens naar de verschillende voorbeelden van chatbots. Vanaf dat moment is de chatbot actief. Hierna zullen we met regelmaat rapportage sturen over het gebruik van je chatbot en de onderwerpen waar je chatbot meer over wil weten.

  Profiteer van je gratis chatbot