Maak indruk op je klanten

Chatbots met chatGPT

Geef je bedrijf een voorsprong met vloeiende, intelligente en betrouwbare chatbots

ChatGPT De Toekomst Van Chatbots
chatgpt

Waarom ChatGPT?

ChatGPT biedt een revolutie in chatbot technologie. Geen beperkingen meer met vooraf gedefinieerde antwoorden. ChatGPT zorgt voor een beter begrip van de context en natuurlijke conversaties met uw klanten.

Duurzaam​

Onzorging

Botz4U ontzorgt. Wij nemen alle taken omtrent jouw chatbot uit handen, van implementatie tot training en onderhoud. Zo kun jij je volledig richten op de groei van je onderneming

Bias

Geen hallucinaties of bias

Onze aanpak zorgt ervoor dat ChatGPT geen onjuiste antwoorden genereert en geen ongewenste vooroordelen vertoont, resulterend in betrouwbare antwoorden

Naadloze integratie

Wij integreren moeiteloos chatbots met ChatGPT in bestaande bedrijfsprocessen en systemen en bieden flexibiliteit en schaalbaarheid voor toekomstige groei en innovatie.

Weer er snel bij

Botz4U’s chatbots zijn al geïmplementeerd bij installatiebedrijven, bouwbedrijven, groothandelaren en advocatenkantoren. Sluit u aan bij deze succesvolle bedrijven en profiteer van de voordelen van ChatGPT-technologie.

overleg over chatbot

Veelgestelde vragen

Hoe gaat het implementatieproces in zijn werk?

Het implementatieproces voor een chatbot bestaat uit vier hoofdstappen: aanmelden op deze website, een kennismakingsgesprek om doelen en aanpak te bespreken, het trainen van de chatbot met slimme algoritmen voor optimale prestaties, en tot slot het activeren van de chatbot op de locaties waar jouw klanten zich bevinden. Dit proces is ontworpen om met minimale inspanning van jouw kant een effectieve chatbot te creëren en te activeren. Voor meer details over dit proces, kun je op onze website de volledige uitleg vinden: Chatbot laten maken bij Botz4U.

Wat zijn de kosten verbonden aan het opzetten en onderhouden van een ChatGPT-chatbot?

De kosten voor het gebruik van een chatbot beginnen bij €99,- per maand. Dit is een all-in prijs die ook de integratie van ChatGPT omvat, zonder initiële kosten. Je krijgt daarnaast een vrijblijvende proefperiode aangeboden. Dit model biedt volledige ontzorging: wij nemen het opzetten, trainen, en bijsturen van de chatbot geheel voor onze rekening, waardoor jij je volledig op je onderneming kan blijven richten. Voor meer informatie, bekijk de details op onze website: Wat kost een chatbot.

Hoe meet en evalueert Botz4U de prestaties van de chatbots na implementatie?

Bij Botz4U delen en bespreken we de resultaten van onze chatbots regelmatig met onze klanten, meestal op een maandelijkse basis. Deze aanpak stelt ons in staat om op basis van feedback en prestatiedata, waar nodig, aanpassingen te maken aan de werking van de chatbot of om deze met meer informatie te trainen. Zo zorgen we ervoor dat onze chatbots continu worden geoptimaliseerd om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, de klanttevredenheid te verhogen en de operationele efficiëntie te verbeteren.

Hoe zorgt Botz4U voor privacy en gegevensbeveiliging bij het gebruik van ChatGPT-chatbots?

Bij Botz4U nemen we de privacy en veiligheid van gegevens uiterst serieus. We bewaren data niet langer dan noodzakelijk op het veilige Azure-platform, dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en geavanceerde beveiligingsmaatregelen zoals encryptietechnologieën en strikte toegangscontroles. Dit alles vindt plaats binnen de Europese ruimte om te voldoen aan de hoogste standaarden van gegevensbescherming. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring