Meer tijd voor de zaak

Werk doelgericht en bespaar tijd met chatbots die naadloos aansluiten op jouw unieke werkwijze.

Profiteer van de voordelen van een chatbot op maat

Een chatbot op maat. Als je net iets meer nodig hebt dan onze standaard chatbots bieden, maken we er één voor je op maat. We maken een koppeling met dat unieke systeem of automatiseren dat ene proces dat voor jou zo belangrijk is. Door de inzet van bestaande componenten en een flexibel chatbot framework, heb je ook bij een maatbot snel resultaat. 

rocket

Snel, bloedsnel

Chatbots werken snel. In een oogwenk worden meerdere systemen geraadpleegd en de gevraagde informatie gedeeld of actie uitgevoerd.

users

Teamspeler

Chatbots werken uitstekend samen met mensen. Zij kunnen bijvoorbeeld al informatie opvragen waarna een mens het lastige werk doet.

books

Leergierig

Chatbots inzetten op nieuwe afdelingen is geen probleem. Chatbots leren namelijk snel en nemen in no-time grote hoeveelheden nieuwe kennis op

cog

Schaalbaar

Of een chatbot nu één of duizenden klanten tegelijk te woord moet staan. Elke klant krijgt op dezelfde professionele en geduldige manier antwoord.

Wil jij ook meer tijd voor de zaak?

Wil je weten hoe een chatbot ook jouw onderneming kan helpen aan hogere omzet, tevreden klanten en lagere kosten? Klik op de button en we nemen het op ons gemak een keer door.

Voorbeelden van ondernemers die je voorgingen

Vragen
1

Aantal vragen dat gemiddeld per maand wordt gesteld aan een bot.

Beantwoord
1 %

Deel van de gebruikers dat aangeeft goed te zijn geholpen.

Tevreden
1
Is de gemiddelde waardering door gebruikers. (maximum is 5)
Beschikbaar
1 %

Percentage van de tijd dat onze chatbots beschikbaar zijn voor jouw klanten.

30 dagen trial

99
0
00 maand
  • Getrainde antwoordbot
  • Chatbot op je website
  • 1000 chats per maand
  • inclusief smalltalk
Populair

Maatbot

99
00 maand
  • Geen opstartkosten
  • Kanaal naar keuze*
  • Maandelijkse rapportage
  • Periodieke bijscholing

* Een kanaal is de locatie waar je chatbot actief is. Denk aan je eigen website of Facebookpagina. Maar ook Teams wordt veel ingezet of WhatsApp. Kies een kanaal waar je klanten of gebruikers meestal zitten.

Informatie sturen waarmee we je chatbot kunnen trainen. Denk aan lijsten met veelgestelde vragen. Je krijgt hier nog duidelijke instructies over zodra  je je hebt aangemeld.

Geen verplichtingen. We zouden het wel op prijs stellen als je de maatbot een kans geeft. Dat betekent ons de mogelijkheid geven deze te trainen en beschikbaar te maken voor je klanten.

We nemen contact met je op. Ben je nog niet overtuigd, dan gaan we als goede vrienden uit elkaar. Zie jij ook  de grenzeloze potentie, dan bespreken we de inzet voor de maanden daarna.

Je abonnement is per maand opzegbaar. Naast de vaste maandfactuur krijg je een overzicht van het gebruik van de bot.  Periodiek geven we de bot bijscholing.

Nee, we hanteren geen opstartkosten. Kosten om de chatbot te trainen en activeren zien we als onze ‘costs of sale.’

Gebruikers van chatbots vinden het vaak prettig om een beetje te kletsen. Onze chatbots zijn getraind voor smalltalk