Chatbot op maat

Weer tijd voor nuttiger zaken

chatbot op maat

De opluchting dat er weer tijd is voor nuttiger zaken

Een chatbot op maat. Zet een chatbot in voor die simpele en repetitieve taken waar jij en je medewerkers geen zin meer in hebben. Jij kunt je tijd toch ook beter besteden?  Denk aan alle tijd die je kwijt bent aan het aannemen van klachten en retouren, het opschrijven van ziekmeldingen en vakantie dagen of het verwerken van al die inschrijvingen. Onze maatbots weten er wel raad mee en doen het met veel plezier.

Snel, bloedsnel

Chatbots werken snel. In een oogwenk worden meerdere systemen geraadpleegd en de gevraagde informatie gedeeld of actie uitgevoerd.

Teamspeler

Chatbots werken uitstekend samen met mensen.  Zij kunnen bijvoorbeeld al informatie opvragen waarna een mens het lastige werk doet.

Leergierig

Chatbots inzetten op nieuwe afdelingen is geen probleem. Chatbots leren namelijk snel en nemen in no-time grote hoeveelheden nieuwe kennis op

Schaalbaar

Of een chatbot nu één of duizenden klanten tegelijk te woord moet staan. Elke klant krijgt op dezelfde professionele en geduldige manier antwoord.

Activeer vandaag nog je 30 dagen trial

Probeer je maatbot eerst even uit. Je voorgangers deden dat ook. Wil jij ook 24/7 bereikbaar zijn voor vragen van jouw klanten? Verstuur dan dit formulier en wij doen de rest.

Met het versturen van je persoonsgegevens ga je akkoord met onze privacyverklaring

Gratis betekent dat je 30 dagen lang een maaatbot kan testen zonder dat het je iets kost. We vragen ook geen creditcardnummer. We vragen je enkel hoe we je kunnen bereiken voor instructies.

Geen verplichtingen. We zouden het wel op prijs stellen als je de maatbot een kans geeft. Dat betekent ons de mogelijkheid geven deze te trainen en beschikbaar te maken voor je klanten.

Informatie sturen waarmee we je chatbot kunnen trainen. Denk aan lijsten met veelgestelde vragen. Je krijgt hier nog duidelijke instructies over zodra  je je hebt aangemeld.

We nemen contact met je op. Ben je nog niet overtuigd, dan gaan we als goede vrienden uit elkaar. Zie jij ook  de grenzeloze potentie, dan bespreken we de inzet voor de maanden daarna.

Je abonnement is per maand opzegbaar. Naast de vaste maandfactuur krijg je een overzicht van het gebruik van de bot.  Periodiek geven we de bot bijscholing.

Als je bovenstaand formulier invult, sturen we instructies met betrekking tot de training van de bot. Zodra je dit hebt gedaan, kan je snel aan de slag. Zie onze werkwijze.

30 dagen trial

€99
0
00 maand
 • Getrainde antwoordbot
 • Chatbot op je website
 • 5000 chats per maand
 • inclusief smalltalk

Maatbot

99
00 maand
 • Geen opstartkosten
 • Website en Facebook
 • Maandelijkse rapportage
 • Periodieke bijscholing
Populair

Verkoopbot

109
00 maand
 • Alles van antwoordbot
 • Inclusief kwalificatie
 • Leads in je mailbox
 • Productportfolio

Onze chatbots maken gebruik van slimme  technologie. Hoe meer vragen aan de bot worden gesteld, hoe hoger onze kosten. Als blijkt dat je chatbot zo populair is dat er veel meer dan 5.000 gesprekken per maand worden gevoerd, dan zoeken we samen naar  een beter maandbedrag

Gebruikers van chatbots vinden het vaak prettig om een beetje te kletsen. Ze voeren dan bijvoorbeeld vragen in die niet zozeer te maken hebben met jouw bedrijf. Onze chatbots zijn getraind om ook van die algemene gesprekjes (smalltalk) te voeren en worden beter naarmate ze er meer doen.

Nee, we hanteren geen opstartkosten. Kosten om de chatbot te trainen en activeren zien we als onze ‘costs of sale.’

Jazeker. Samen bepalen we het moment en de manier waarop we je chatbot gebruikers als leads gaan kwalificeren.

Dit is de meest praktische manier die voor alle ondernemers werkt. Uiteraard kunnen we de leads ook naar je CRM systeem sturen .DIt is afhankelijk van het type koppeling dat gelegd moet worden. In overleg dus.

We bieden je de mogelijkheid om een deel van je producten in de chatbot op te nemen. Hier kan de gebruiker vervolgens doorheen browsen. Wil je al je producten in je chatbot, dan kijken we beter naar een catalogusbot.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Ontvang als welkomstcadeau een mooie infographic over het hoe en waarom van chatbots.

Met het versturen van je e-mailadres ga je akkoord met onze Privacyverklaring

Liever samen de opties doornemen?

Laat dan je contactgegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.