Meer omzet

Ga in gesprek met het bezoek op je website en Facebook. Dag en nacht. Chatbots brengen leven in de brouwerij en maken van die saaie pagina's een leadmagneet.

chatbots voor e-commerce ondernemers

Het fijne gevoel dat je geen kans meer laat glippen​​

Mensen prefereren steeds vaker een chatbot tijdens hun eerste contact met een bedrijf. Onze verkoopbots zijn daarom altijd beschikbaar op de plaatsen waar jouw klanten zijn. Om vragen te  beantwoorden, gegevens op te vragen en om te converteren naar goede leads. Onze chatbots converteren gemiddeld meer dan 20% van de bezoekers naar een bruikbare lead. Verhoog ook je conversie online en laat geen kans meer onbenut.

clock

Reageer snel

25-50% van de sales is voor wie het eerst reageert. Onze chatbots reageren snel. Binnen seconden. Jouw klanten krijgen de kans niet om naar de concurrent te gaan.

sphere

Op de juiste plek

Een chatbot is daar waar je klanten zijn. Op je website, op je Facebookpagina of waar dan ook.  Ze zijn altijd in de buurt zonder opdringerig te zijn. 

switch

Altijd aan

Een chatbot staat 24/7 klaar om de vragen van je klanten te beantwoorden. Een gerust gevoel dat iemand op de tent past als jij er even niet bent.

rocket

Voorbereid op groei

Of een chatbot nu één of duizenden klanten tegelijk te woord moet staan, het maakt niet uit. Ook die laatste klant krijgt de aandacht die nodig is voor de deal.

Wil jij ook meer omzet genereren met een chatbot?

Wil je weten hoe een chatbot ook jouw onderneming kan helpen aan hogere omzet, tevreden klanten en lagere kosten? Klik op de button en we nemen het op ons gemak een keer door.

Vragen
1

Aantal vragen dat gemiddeld per maand wordt gesteld aan een bot.

Beantwoord
1 %

Deel van de gebruikers dat aangeeft goed te zijn geholpen.

Tevreden
1

Is de gemiddelde waardering door gebruikers. (maximum is 5)

Beschikbaar
1 %

Percentage van de tijd dat onze chatbots beschikbaar zijn voor jouw klanten.

30 dagen trial

109
0
00 maand
  • Met AI getrainde chatbot
  • Interface volgt jouw huisstijl
  • 1.000 chats per maand
  • inclusief smalltalk
Populair

Verkoopbot

109
00 maand
  • Veelgestelde vragen
  • Inclusief leadkwalificatie
  • Website of Facebook
  • Productportfolio

Nee, we hanteren geen opstartkosten. Kosten om de chatbot te trainen en activeren zien we als onze ‘costs of sale.’ Je neemt dus geen enkel risico als je een chatbot uitprobeert.

Onze prijzen zijn zo goed mogelijk ingeschat op basis van ervaringen met soortgelijke projecten en worden mede bepaald door de complexiteit van de conversatie en de verwachte hosting kosten.

Je abonnement is per maand opzegbaar. Onder het abonnement valt het gebruik van de chatbot en periodieke bijscholing.

Jazeker. We hanteren een opzegtermijn van 1 maand. We vinden dit uiteraard jammer, maar gaan we als goede vrienden uit elkaar.

We sturen je een maandelijkse factuur met het vriendelijke verzoek om die binnen 1 maand te voldoen.

We rapporteren over het gebruik en de kwaliteit van je chatbot zelf. Denk aan aantallen gebruikers en het aantal vragen dat goed is beantwoord.