Boekhoudbot

Je eigen virtuele boekhouder

boekhoudbot

24/7 bereikbaar voor administratieve vragen

Als accountants en administratiekantoren kan je eigenlijk niet meer om een chatbot heen. Deze  beantwoordt standaardvragen, maar kan ook automatisch vragen om ontbrekende documenten. Zonder dat het irritatie opwekt bij je klanten. Want wees eens eerlijk, nemen je klanten altijd op als jij belt? In 9 van de 10 gevallen ‘moeten’ ze iets doen. Even geen tijd, denkt je klant, en drukt je weg. Een chatbot is niet gebonden aan  kantoortijden. Jouw klanten communiceren met je boekhoudbot waar en wanneer het ze uitkomt.

Altijd aan

Een boekhoudbot staat 24/7 klaar om de vragen van je klant te beantwoorden. Een gerust gevoel dat ze hulp krijgen wanneer het nodig is. Dus ook in het weekend.

Bereikbaar

Een boekhoudbot is bereikbaar via verschillende kanalen zoals je eigen website, Facebook pagina of Telegram en daarom altijd bereikbaar voor jouw klant.

Zelflerend

Een boekhoudbot bewaart veilig eerdere conversaties om van te leren. Vragen waar de bot vandaag nog geen antwoord op heeft kan hij later, met  jouw en onze hulp, wel beantwoorden.

Interactief

Een boekhoudbot neemt je klant aan het handje bij het uitvoeren lastige handelingen. Stapsgewijs wordt op die manier de administratie volledig bijgewerkt. Zonder lastige boekhoudtermen.

Activeer vandaag nog je 30 dagen trial

Probeer je boekhoudbot eerst even uit. Je voorgangers deden dat ook. Wil jij ook 24/7 bereikbaar zijn voor vragen van jouw klanten? Verstuur dan dit formulier en wij doen de rest.

Met het versturen van je persoonsgegevens ga je akkoord met onze privacyverklaring

Gratis betekent dat je 30 dagen lang een boekhoudbot kan testen zonder dat het je iets kost. We vragen ook geen creditcardnummer. We vragen je enkel hoe we je kunnen bereiken voor instructies.

Geen verplichtingen. We zouden het wel op prijs stellen als je de boekhoudbot een kans geeft. Dat betekent ons de mogelijkheid geven deze te trainen en beschikbaar te maken voor je klanten.

Informatie sturen waarmee we je chatbot kunnen trainen. Denk aan lijsten met veelgestelde vragen. Je krijgt hier nog duidelijke instructies over zodra  je je hebt aangemeld.

We nemen contact met je op. Ben je nog niet overtuigd, dan gaan we als goede vrienden uit elkaar. Zie jij ook  de grenzeloze potentie, dan bespreken we de inzet voor de maanden daarna.

Je abonnement is per maand opzegbaar. Naast de vaste maandfactuur krijg je een overzicht van het gebruik van de bot.  Periodiek geven we de bot bijscholing.

Als je bovenstaand formulier invult, sturen we instructies met betrekking tot de training van de bot. Zodra je dit hebt gedaan, kan je snel aan de slag. Zie onze werkwijze.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Ontvang als welkomstcadeau een mooie infographic over het hoe en waarom van chatbots.

Met het versturen van je e-mailadres ga je akkoord met onze Privacyverklaring

Liever samen de opties doornemen?

Laat dan je contactgegevens achter . We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.