Boekhoudbot

Je eigen virtuele boekhouder

24/7 bereikbaar voor administratieve vragen

Als accountants en administratiekantoren kan je eigenlijk niet meer om een chatbot heen. Deze  beantwoordt standaardvragen, maar kan ook automatisch vragen om ontbrekende documenten. Zonder dat het irritatie opwekt bij je klanten. 

Want wees eens eerlijk, nemen je klanten altijd op als jij belt? In 9 van de 10 gevallen ‘moeten’ ze iets doen. Even geen tijd, denkt je klant, en drukt je weg. Een chatbot is niet gebonden aan  kantoortijden. Jouw klanten communiceren met je boekhoudbot waar en wanneer het ze uitkomt.

clock

Altijd aan

Een boekhoudbot staat 24/7 klaar om de vragen van je klant te beantwoorden. Een gerust gevoel dat ze hulp krijgen wanneer het nodig is. Dus ook in het weekend.

sphere

Bereikbaar

Een boekhoudbot is bereikbaar via verschillende kanalen zoals je eigen website, Facebook pagina of Telegram en daarom altijd bereikbaar voor jouw klant.

Boekhouden met een chatbot
books

Zelflerend

Een boekhoudbot bewaart veilig eerdere conversaties om van te leren. Vragen waar de bot vandaag nog geen antwoord op heeft kan hij later, met  jouw en onze hulp, wel beantwoorden.

clipboard

Interactief

Een boekhoudbot neemt je klant aan het handje bij het uitvoeren lastige handelingen. Stapsgewijs wordt op die manier de administratie volledig bijgewerkt. Zonder lastige boekhoudtermen.

Interesse?

Geef hieronder je contactgegevens door. Vervolgens nemen we samen op ons gemak alle wensen en mogelijkheden door. Profiteer deze maand nog van de mogelijkheid om je bot vier weken gratis en vrijblijvend uit te proberen.

Met het versturen van je persoonsgegevens ga je akkoord met onze privacyverklaring

Voorbeelden van ondernemers die je voorgingen

1
Vragen

Aantal vragen dat gemiddeld per maand wordt gesteld aan een bot.

1 %
Beantwoord

Deel van de gebruikers dat aangeeft goed te zijn geholpen.

1
Tevreden

Is de gemiddelde waardering door gebruikers. (maximum is 5)

1 %
Beschikbaar

Percentage van de tijd dat onze chatbots beschikbaar zijn voor jouw klanten.